Ohje - Näin kuittaat vikakoodin: puuttuva sammutinyksikkö - Safera Siro IN-line and Siro R-line

1. Paina säätötilan(7) painiketta ja OK-painiketta(2) yhtäaikaa. Valopaneleihin(8) syttyy vaaleanpinkki valo.
  2. Paina säätötilan(7) painiketta ja lapsilukkopainiketta(1) yhtäaikaa. Varoitusvalot (5) ja (6) syttyvät hetkeksi ja OK-valo(2) välkkyy tehdasasetusten nollauksen ajan. Kun asetukset on nollattu, valopaneleihin(8) syttyy violettina valo.
  3. Paina säätötilan(7) painiketta kerran, langattoman yhteyden muodostamiseksi. Valopanelit(8) alkavata vilkkua violetti-sinisenä.
  4. Paina ja pidä OK-painiketta(2) painettuna 5 sekunttia kunnes kuulet äänimerkin. Järjestelmä tallentaa tilaksi sammuttuksella varustetun tilan ja vaatii sammutinyksikön kytkemistä asennuksen loppuun suorittamisen jälkeen jos sammutinyksikköä ei ole kytketty järjestelmään. Järjestelmä antaa sammutinyksikön puuttumisesta vikakoodin(2x punainen vilkutus). TÄRKEÄÄ! Jos sammutinyksikköä ei ole tarkoitus kytkeä, ÄLÄ PAINA OK-PAINIKETTA(2) vaiheessa 4. Asetuksen nollaamiseksi aloita kohdasta 1 ja jätä painamatta OK-painiketta(2) kohdassa 4.
  5. Jatka laitteen langattoman yhteyden muodostamista ja asennuksen suorittamista asennusohjeen mukaan kohdasta 3.(Kytke lieden ja uunin sulakkeet päälle, jolloin virranhallintayksikkö ottaa yhteyden anturiyksikköön.)